Albanian Roots Networking Night

Faleminderit te gjithve qe moren pjese mbreme ne evenimentin e organizates rrenjet Shqiptare dhe veqanerisht Deputetit David Tubiolo & Avokatit Vedat Gashi qe ishin te ftuarit e nderit. Thank you to everyone who showed up last night at our networking event, and great job by our guest speakers Councilman David Tubiolo and Attourney Vedat Gashi. PHOTO CREDIT: ILIR RIZAJ Architectural Photography Ilir Rizaj

Similar Posts

Leave a Reply