Albanian Roots Parade 2020 CANCELLED

Rrënjet Shqiptare – Albanian Roots lajmëron gjith antarsine por edhe komunitetin shqiptar an e mbarë botes, se Parada Shqiptare 2020 ështe anulluar per shkak te Covid-19. Kjo u vendos sot nga kryerari i bashkis së Nju Jorkut Bill de Blasio.

Ju kerkojm ndjesë per këte anullim dhe shpresojm të shifemi sa me shpejt ne aktivitetet e ardhshme!

Rroft Shqiperia Etnike!

Marko Kepi
President – Rrënjet Shqiptare

Similar Posts

Leave a Reply