Parada e shqiptarëve, në New York, këtë vit nderoi UÇK-në

Parada e shqiptarëve, në New York, këtë vit nderoi UÇK-në

Parada shqiptare për herë të parë iu kushtua e gjitha Kosovës, 10 Vjetorit të Pavarësisë së saj, Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës- UÇK-së, dhe atyre që formuan dhe u bënë pjesë e Batalionit Atlantiku, në Amerikë, të cilët 19 vjet më parë shkuan të luftojnë për çlirimin e Kosovës Nga Beqir Sina NEW YORK CITY :…

“Të Gjithë Kemi Rrënjët Shqiptare” Parada 2014

“Të Gjithë Kemi Rrënjët Shqiptare” Parada 2014

Shqiptarët u derdhen si lumë kuqezi në një ditë në Sheshin “Amerika” NEW YORK CITY : Të shtunën, më 21 qershor në mesditë, u zhvillua në Nju Jork, një paradë e njohur si Parada Ndërkombëtare e Emigrantëve – e cila mbledh disa komunitete emingrantësh nga kryq tërthor botës, të konvergojnë në Bulevardin Amerika, me qindra…