Projekti “Albanian Roots – Rrenjet Shqiptare” Ishem, Durres
|

Projekti “Albanian Roots – Rrenjet Shqiptare” Ishem, Durres

Organizata ‘Rrenjet Shqiptare’ ka nën kujdesin e veçantë projektin e fondeve të shqiptareve nga e gjithë bota ku kontribuan për të ndihmuar të dëmtuarit nga Termeti. Nder të tjera, Bordi i Organizatës sonë ka menduar t’i ofrojë zonës së Ishmit Durrës, pervec ndërtimit të shtëpive, do behet e mundur dhe realizimi i një biblioteke të…